Populair

De Japanners begonnen huizen te bouwen van ... schuim. Wanneer je naar binnen gaat, vraag je je af!

Pin
Send
Share
Send
Send


Ik herinner me dat in het beroemde werk van Michail Boelgakov "De meester en Margarita" Woland zegt dat Moskovieten het huisvestingsprobleem hebben verpest. Ik denk dat niet alleen de inwoners van de hoofdstad van Rusland aan dit probleem lijden.
Krijg je eigen huis - de blauwe droom van een groot aantal mensen uit verschillende landen.
Japanse architecten hebben een zeer originele uitweg uit deze situatie gevonden. Ze bieden aan om huizen te creëren en te verwerven, waarvan de kosten niet hoger zijn dan $ 2000. En het geheim is dat ze zijn gemaakt van schuim ...
Zacht en kwetsbaar materiaal is een echte concurrent van baksteen en beton geworden. Het is alleen nodig om de vuurvaste samenstelling te bedekken. En dan duurt het ongeveer 2 uur om een ​​huis te bouwen.
Het schuim is afgewerkt met een laag stopverf. Ronde ramen zijn helemaal uitgesneden. Overigens is de vorm van het halfrond voor het gebouw niet willekeurig gekozen. Ontwerpers zeggen dat het helpt om beter bestand te zijn tegen aardbevingen, die heel gewoon zijn in Japan.
De Japanners begonnen huizen te bouwen van ... schuim. Wanneer je naar binnen gaat, vraag je je af
De auteurs van het idee geven toe dat tot nu toe weinigen hebben gewaagd om in een vergelijkbaar huis te verhuizen. Polyfoam moet zijn concurrentievermogen nog bewijzen. Ontwerpers hebben berekeningen uitgevoerd en beweren dat de levensduur van dergelijke huizen de 300 jaar kan overschrijden. Meer in de video ...

Pin
Send
Share
Send
Send