Decoratie

30 superideeën om uw beddengoed creatief te maken

Pin
Send
Share
Send
Send


Voorbij zijn de dagen dat beddengoed werd behandeld, allereerst als een onderwerp van hygiëne, nu werd het ontwerp van beddengoed de bepalende keuzefactor. Klassiek wit beddengoed oogt elegant en past harmonieus in het interieur. Maar het is de moeite waard om op te merken dat in onze tijd een wit bed saai en te conservatief lijkt, of geassocieerd met ziekenhuisafdelingen. Liefhebbers van diversiteit kiezen voor veelkleurig beddengoed met patronen - bloemen- of etnische motieven, een eenvoudig geometrisch patroon. Donkere of verzadigde kleuren, grote geometrische vormen, asymmetrische afbeeldingen trekken vaak de aandacht van mannen. Maar zelfs deze opties voor bedlinnen kunnen al traditioneel worden genoemd.

Het ongebruikelijke beddegoed met grappige grappige patronen en grappige inscripties begon populair te zijn. Ontwerpers en wereldwijde fabrikanten bieden beperkte series beddengoed, waarvan het ontwerp kan worden gedefinieerd alsvreemd, dapper, griezelig, ongewoon, extravagant, avant-garde, in het algemeen, ver van de algemeen aanvaarde normen en standaarden.

Ben je een creatief persoon, ben je niet bang voor experimenten, hou je van schokken, of ben je op zoek naar een origineel geschenk voor de pasgetrouwden? We bieden een kijkje in enkele interessante modellen van bedlinnen.

Design beddengoed voor een stel

Bed voor geliefden of koppels moet niet alleen standaard of romantisch zijn. Voeg aan je gezinsleven een vrolijke stemming, stralende emoties en positieve toe. Het creatieve ontwerp van bedlinnen helpt hier alleen maar bij.

Grappige beddengoed set toont de mogelijke verdeling van de ruimte op het bed tussen echtgenoten.

Haar kant | Zijn kant

Dit ontwerp is speciaal ontworpen voor de trouwdag van Prins William en Kate Middleton. Trouwens, veel bedrijven bieden diensten voor het afdrukken van foto's op stoffen. Daarom kunt u voor uzelf of als geschenk een originele set met foto's bestellen.

Voedsel thema in beddengoed ontwerp

In de regel, in het onderwerp van voedselproducten in het ontwerp van beddengoed wordt zeer zelden gebruikt, wat niet verwonderlijk is. Het is vreemd om in bed te slapen met een realistisch beeld van een pizza of een blikje sprot. Hoewel een dergelijk beddegoed toch wel trouwe fans zal vinden.

Val je niet in een salade? Met deze kussens - het is mogelijk en zelfs noodzakelijk!

Interessant ontwerp van kussenslopen en kussens

Om je op te vrolijken, te laten glimlachen, en creatief het bed te versieren, kun je kussenslopen met grappige foto's maken. In het bijzonder harmonieus lijken dergelijke kussenslopen met wit beddengoed, waardoor de stijl drastisch verandert van strikt klassiek naar jeugd en avant-garde.
Magazine Cover kussensloop kussenslopen zullen helpen om het "gezicht van de cover" van modebladen te worden - Time, Playboy, Esguire en Vogue. Kussens in precies hetzelfde ontwerp van de omslagen, lettertypen, kleur, stijl en lay-out van de krantenkoppen, ontbreekt maar één ding - een foto van de held, wie de slaper zal worden.

Wat droom je? De idream-kussenslopen bieden karikaturen van waar een slaper over droomt.

Originele babybeddegoed

Voor kinderen is het ontwerpen van bedlinnen misschien nog belangrijker dan voor volwassenen. Een interessant beeld van het bed kan bepalend zijn voor de verplaatsing van het kind naar zijn eigen kamer en bed, en ook de dagelijkse taak vergemakkelijken. Babybedjes van het Nederlandse bedrijf Snurk bieden jongens het gevoel dat ze astronauten, brandweermannen en meisjes zijn - prinsessen en dansers.

Andere ongebruikelijke beddengoedpatronen

Jonge mensen houden van grappen, grappen, extravagante en ongewone dingen.

Origineel beddengoed helpt:

... zelfs in een droom om niet op te delen met een iPhone of iPad

... voel je als een filmheld

... lees een sprookje voor de nacht

... dieren bestuderen

... om een ​​opgerold huisdier in de benen te vinden

... de structuur van het menselijk lichaam bestuderen

... een vriendin vinden

... dakloos voelen, slapen in kartonnen dozen

... schilder de lakens dapper met viltstiften en was dan de tekening af en teken een nieuwe

Pin
Send
Share
Send
Send