Voor het huis en de huisjes

Hoe melamine spons te gebruiken

Pin
Send
Share
Send
Send


Onlangs verschenen op de planken met huishoudelijke chemicaliën onvervangbare assistent elke gastvrouw - witte melamine spons. Na het testen werd dit ding onmiddellijk de lieveling van veel vrouwen en de mensen begonnen de nanospons te heten.

Je moet al naar dit kleine ding hebben gekeken, dus haasten we ons om je te vertellen wat het beest is, waar het voor is, en hoe te gebruiken een noviteit.

Instructies voor nanogubka

1. Het materiaal waarvan de spons is gemaakt, is een geleidelijk gewiste gum. Na het aanbrengen laat het een klein "spaanders" achter, gemakkelijk te verwijderen met een droge doek.

Door microscopische poriën te gebruiken, breekt een spons vuil uit en grote poriën van een spons absorberen vuil in zichzelf.

2. Test, voordat u met grote verontreinigingen werkt, de nanospons op een onopvallend oppervlak. Het kan worden gebruikt om vlekken op de gevels van gebouwen te verwijderen, plaque op het metaal, verf, restanten van behanglijm, rubberafdrukken op linoleum en laminaat, sporen van de marker en zelfs hars.

3. De spons zal het roet en het verouderde vet gemakkelijk van keukengerei verwijderen.

4. Bevochtig de spons voor gebruik eerst met koud water, gebruik geen huishoudelijke chemicaliën, knijp dan in en ga aan het werk.

5. Verwijder vlekken op het behang, wees uiterst voorzichtig, omdat u de tekening kunt beschadigen. Het wordt ook niet aanbevolen om een ​​spons op gelakte oppervlakken te gebruiken.

6. Ondanks zijn multifunctionaliteit breekt de spons gemakkelijk bij het reinigen van scherpe randen en poreuze oppervlakken.

Mee eens, dit ding is gewoon onmisbaar voor elke gastvrouw. Je vrienden, vooral je vrienden, zullen je dankbaar zijn als je zulke nuttige informatie met hen deelt!

Bekijk de video: How The Magic Melamine Sponge Eraser Works - eBay (Maart 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send