Geschiedenis

"En wat doe je de hele dag?" - Mom-Housewife's Answer Made Her a Celebrity!

Pin
Send
Share
Send
Send


Handvest moe van het constant horen van dezelfde uitdrukking: "En wat doe je de hele dag?"De Florida-tatoeëerder Richelle Castleberry besloot een bericht te schrijven namens alle moeders van huisvrouwen. En hij blies het net. Haar sterke antwoord op deze vraag werd opgemerkt door meer dan 640 duizend likes en meer dan 300 duizend reposts. Iedereen zou dit moeten lezen om de ongelooflijke opofferingen die moeders maken voor kinderen echt te waarderen.

Het begint allemaal met een denkbeeldige situatie waarin de echtgenoot (M) een psycholoog ontmoet (P).

"P: - Wat doet u voor de kost, mijnheer Rogers?

M: - Ik werk als accountant bij een bank.

P: - En je vrouw?

M: - Het werkt niet. Ze is een huisvrouw.

P: - Wie ontbijt voor uw gezin?

M: - Mijn vrouw, omdat ze niet werkt.

P: - Hoe laat wordt ze wakker?

M: - Ze staat vroeg op omdat ze alles moet organiseren: verzamel en kleed de kinderen, zorg dat ze eten, poets hun tanden en neem alles mee wat ze nodig hebben. Ze wordt wakker met de baby, verwisselt zijn luiers en wisselt van kleding. Borstvoeding geven en alle remmen klaarmaken.

P: - Hoe komen uw kinderen naar school?

M: - Ze worden door mijn vrouw meegenomen omdat ze niet werkt.

P: - Wat doet ze dan?

M: - Normaal gesproken beslist ze wat ze kan doen als ze in het midden zit om het autostoeltje niet met de jongste te verwijderen. Ze kan rekeningen betalen of naar de winkel gaan. Soms vergeet ze iets en moet ze het huis weer verlaten, samen met het kind. Wanneer ze thuiskomt, voedt ze de baby, verandert haar luiers en bereidt hem voor op bed, reinigt de keuken, doet de was en maakt het huis schoon. Nou, het werkt niet.

P: - Wat doe je 's avonds als je thuiskomt van je werk?

M: - Rust natuurlijk. Ik ben moe na een dag werken bij de bank.

P: - Wat doet uw vrouw 's avonds?

M: - Ze bereidt het avondeten voor, voedt ons met de kinderen, wast de afwas, maakt de keuken weer schoon en zorgt ervoor dat de hond wordt gelopen. Helpt kinderen met huiswerk en bereidt zich vervolgens voor op slaap - geeft warme melk, zorgt ervoor dat ze hun pyjama aantrekken en hun tanden poetsen. Dan staat ze 's nachts op om de jongste borst te geven en, indien nodig, zijn luiers te verversen. Ze hoeft 's ochtends niet op te staan ​​voor werk.'

- Dit zijn de dagelijkse levens van de meeste vrouwen over de hele wereld, die vroeg in de ochtend beginnen en doorgaan tot de avond ... En dit wordt genoemd "niet werken?!"

Huisvrouwen hebben geen diploma's, maar er is een sleutelrol in het gezinsleven.

Waardeer je vrouw, moeder, grootmoeder, tante, zus, dochter ... Omdat hun offer onbetaalbaar is.

Iemand vroeg haar ...

"Werk je of gewoon een huisvrouw?"

Ze antwoordde:

"Ik werk als een vrouw 24 uur per dag, ik ben een moeder, een vrouw, een dochter, een wekker, een kok, een bediende, een oppas, een klusjesman, een bewaker, een adviseur, en ik heb geen verlof of ziekteverlof, ik werk dag en nacht, en ik word er niet voor betaald ... "

Ik hoor nog steeds vaak de zin: "Maar wat doe je de hele dag?". Opgedragen aan alle vrouwen die hun leven hebben gegeven voor het welzijn van het gezin.De vrouw is als zout. Niemand herinnert zich haar aanwezigheid, maar haar afwezigheid berooft iedereen van smaak.

Pin
Send
Share
Send
Send