Schoonheid en gezondheid

40 uitstekende ideeën manicure met camiphubs

Pin
Send
Share
Send
Send


Kamifubuki (van Japans letterlijk 'papieren storm', en naar onze mening confetti), een speciaal soort decoratie voor nagels, tegenwoordig in de mode. Dit fenomeen in de wereld van de nail art is niet nieuw, hoewel niet erg goed bestudeerd. Het gebruiksgemak van dit ontwerpproduct compenseert echter ruimschoots het gebrek aan oefening. Om de kunst van het aanbrengen en dragen van kamifubuki op nagels onder de knie te krijgen, is veel tijd niet nodig, het belangrijkste is om te weten hoe deze metalen platen moeten worden gebruikt.

Wat is kamifubuki?

Het gebruik van kamifubuki wordt beschouwd als een van de gemakkelijkste en tegelijkertijd spectaculaire technieken voor het versieren van nagels. De standaardset bevat confetti van verschillende typen: drie verschillende maten en drie verschillende kleuren. Meestal zijn confetti rond, maar je kunt confetti ontmoeten in de vorm van:

  • sterren
  • ovalen
  • strips
  • zuigtabletten
  • harten en andere figuren.

Met behulp van twee of drie van dergelijke sets van verschillende tinten, kunt u elke volwaardige foto maken zonder speciale tijd en financiële kosten - casual, feestelijk, zakelijk, rocker, romantisch, opstandig, terughoudend-neutraal en anderen. Kamifubuki maakt zelf een afbeelding en het werken met hen is eenvoudig: met de juiste selectie van materialen, bevestigen ze veilig en snel aan de nagels.

En welke manicure vond je het leukst? Deel in de reacties!

Gebaseerd op: krasotka.cc

Pin
Send
Share
Send
Send