Schoonheid en gezondheid

Korte kapsels voor vrouwen ouder dan 40: stijlvolle kapsels 2017

Je bent klaar voor een nieuwe galerij van korte kapsels van prachtige beroemdheden! De nieuwste haarstijlen en modieuze kleuren die beroemdheden na 40 jaar dragen - ze zijn allemaal gewoon geweldig - nieuwe kleuren en styling, opvallende kapsels en verbluffende tinten! Vind je nieuwe look!

SHORT CUT JACK FUNDS - CASCADE KORTE BESNOEIING

Jane heeft nooit een uitstekend gevoel voor stijl verloren tijdens haar succesvolle acteercarrière. En deze stijl past heel goed bij haar, met een zachte pony die de leeftijdslijnen op haar voorhoofd bedekt en ongemerkt naar de slapen gaat. Pony benadrukt perfect haar ogen. Haarkleur behoudt een moderne look in subtiele harmonie met een vleugje neutraal blond en warm lichtbruin.

CINDY LEAIV - PIXY MET EEN VIERKANT AAN ZIJ

Aantrekkelijke korte snit met zijscheiding en asymmetrische pony. Deze versie heeft een korte knal, die het voorhoofd van Cindy opent en is geschikt voor vrouwen die de vorm van het gezicht iets willen verlengen. Lichtbruin haar met koperen strengen past mooi bij de bruine ogen van Cindy. Dunne strengen zien er heel natuurlijk uit en een geweldige manier om dun haar er dikker uit te laten zien.

MARIA BELLO - INCOMINATED UITGEBREIDE BOBA LANG NAAR DE CHIN LINE

Durf en als afgehakte strengen is een van Maria's chips die haar in de voorhoede van modetrends houden. Lange spiraalvormige strengen met spitse getextureerde uiteinden, perfect in contrast met zachte gouden tinten blond, die haar bruine ogen benadrukken, en extra volume toevoegen aan dun haar!

KRISTINA HENDRIKS - ELEGANT BRUIN GOLVEND HAAR - KAPSEL VOOR LENTE

Christina heeft een mooie witte huid, blauwe ogen en geweldig bruin haar, ze ziet er altijd fantastisch uit! Hier heeft ze een nieuw kapsel, een asymmetrische lange bob met haar aan de uiteinden gedraaid in de stijl van de jaren 60. Deze stijl kan even goed uitzien op dik, gekruld, dun en steil haar, maar ook voor alle leeftijden. De scheiding kan worden aangepast aan de verschillende vorm van het gezicht. Het creatieve contrast tussen het gladde bovenste deel van het kapsel en de rand van levendige bruisende krullen aan de onderkant trekt de aandacht.

EBBI RAVEN - POPULAIRE BOB CUT VOOR VROUWELIJKE VROUWEN - AFGESTUDEERDE BOB

Dit is een uitstekend voorbeeld van hoe een correct kapsel een gezicht kan verfraaien, en een correcte kleur om de huid van het gezicht strakker en feller te maken. Deze middellange bob creëert de perfecte omlijsting voor Abby's gezicht - geeft volume en vergroot het gezicht op ooghoogte. Dit kapsel kan een langwerpig gezicht perfect in evenwicht brengen, indien nodig. De uiteinden van het haar worden vlak onder de kin naar binnen gelegd, waarbij de lijn van het gezicht wordt herhaald.

SOFIA COPPOLA - DE LAATSTE EN MEEST POPULAIRE KORTE SNIJDER MET SOMBRA

Bob kin-lengte klassieke kapsel dat geschikt is voor vele soorten gezichten, omdat u een andere scheiding kunt kiezen, die de vorm van het gezicht kan corrigeren. Sophia bracht moderne motieven naar het klassieke kapsel - de kleuring van het sombere is hetzelfde als ombre (gradiëntkleuring), maar met een zachtere overgang. En zoals je ziet, ziet het haar er natuurlijker en modieuzer uit!

MILA JOVICH - FASHION SHORT CUT

Maar de nieuwe afbeelding - haar in één kleur! We hebben dit al lang niet gezien, is het niet? Mila houdt van een korte bob en weet dat dit een van de meest veelzijdige kapsels is. Haar dikke haar is perfect voor dit kapsel met een lichte aanwezigheid van asymmetrie en een ontspannen moderne atmosfeer.

Op deze foto laat de gepassioneerde en roofzuchtige Mila zien dat het afsnijden van een bob aan de kinlijn absoluut geen veilige optie is voor een modieuze vrouw uit de 21e eeuw! De modieuze asymmetrische vorm van het kapsel wordt benadrukt door het haar onder de zijscheiding te stylen met de korte kant naar achteren, met prachtige oorbellen en de lange zijde die op het gezicht valt.

HELEN MIRREN - KORT HAAR VOOR VROUWEN VEROUDERD OVER 60 JAAR

Helen is al vele jaren op het hoogtepunt van haar acteercarrière en zal het niet opgeven. Veel vrouwen volgen haar keuze elk seizoen, omdat ze al vele jaren al een oog heeft om het juiste kapsel en de haarkleur te kiezen.

Dit korte kapsel ziet er mooi en zacht uit dankzij de lange, dunne lokken met conische uiteinden en met een lichte tint van een bleke blonde. Helen's haarsnit is altijd op de eerste posities in haarkleuring. Hier heeft ze een sombere huid, van een bleke blonde tot een warme middelblonde blonde op de punten van haar haar. Dit kapsel is geweldig voor fijn haar en de perfecte manier om een ​​delicate kleur toe te voegen aan blond of grijs haar en een moderne uitstraling te krijgen.

HELEN MIRREN - ROZE KORTE PIXY VOOR VROUWEN MEER DAN 60

Op dit moment is een modieus icoon, de Britse actrice Helen Mirren, een perfect voorbeeld van hoe volwassen dames modieus en interessant kunnen zijn. En allemaal vanwege het kapsel! Deze vorm van kapsel is geschikt voor fijn haar. Het kan gemakkelijk worden geslagen als u voor een verandering volume wilt toevoegen. Pony, op zijn kant gelegd met geprofileerde gekartelde randen, opent enigszins zijn voorhoofd. En de schattige roze wasbare kleur ziet er niet dom uit, maar harmonieert harmonieus met Helen's zilverwitte haar en voegt warmte toe aan haar bleke huidskleur. Aangevuld met roze blush en lippenstift, het is een zeer mooie en vrouwelijke look voor vrouwen van alle leeftijden.

JULIANA RANCHICH - EEN VLOTTE ASYMMETRISCHE BARBELL BOB MET EEN MODIEUS ZIJPROBLEEM

Deze asymmetrische boon is slank en verfijnd. Zijn vorm kan de hele dag behouden blijven. Verschillende lengtes aan de zijkanten benadrukken de individualiteit en creëren een zelfverzekerd beeld. De warme, donkerblonde kleur met koperkleurige highlights op korte lokken vestigt de aandacht op haar mooie, bruine ogen. Dit prachtige kapsel heeft een breed gezicht dat langer is.

KORTE CUT VAN HOLLY BERRY

Holly is een ander geweldig voorbeeld dat nooit fouten maakt bij het wijzigen van kapsels of styling. Deze keer is haar kapsel gemaakt in een geometrische vorm met reliëf in reliëf op de uiteinden van het haar. Dit wordt vooral duidelijk gezien met een schuine scheiding, waarbij een voorhoofd door een knal verschijnt, waardoor de lijn van de knal zachter wordt. Het goed gedefinieerde tijdelijke deel vestigt de aandacht op Holly's verbazingwekkende jukbeenderen. Dit kapsel is geweldig voor dik of hard gestructureerd haar dat strenge controle vereist. En dit is een van die prachtige kapsels waar je altijd jonger uitziet.

HOLLY BERRY - BLACKED PIXY BLACKED

Holly weet zeker dat ze een verfijnde stijl en geavanceerde functies heeft. En ze toonde deze avondversie van haar favoriete pixie kapsel met speciale chic. Hoog gelegd haar is zeer aantrekkelijk en pony, of liever, slechts een hint, om de lijn van het voorhoofd te verzachten. Merk op hoe zachte en nette whisky Holly's hoge jukbeenderen onderstreept.

JENNIFER GREY - EEN KORTE BARBACK VOOR HET AFWERKEN VAN HAAR VOOR VROUWEN VAN MEER DAN 50 JAAR

Dit mooie kapsel is niet de beste keuze voor Jennifer, want met zo'n lange en zorgeloze krullen ziet ze er ouder uit. De centrale scheiding gaat heel goed naar zijn ovale gezichtsvorm, maar niet zozeer met het volume haar aan beide kanten. Als je een platte top hebt, is deze knipbeurt niet voor jou. Bovendien zijn onzorgvuldige kleine krullen een beetje achterhaald. En de nieuwste originele korte kapsels zullen meer bij Jennifer passen.

KORT HAAR NICOLE ARI PARKER - GELAAGD KORT GOLVEND HAAR VOOR HAARHAAR

Dit interessante kapsel heeft veel voordelen. En de manier van kleuren hier is prachtig, mooie gouden tinten en ombra zijn gemengde, lagere bruine haarkleuren aan de uiteinden van het haar en bruine wortels erboven. Lichte tinten en trendy verwarde golven maken het gezicht breder ter hoogte van de jukbeenderen, dit is voor degenen met een lang gezicht. Minus dit kapsel - waar het afscheid. Het hoge voorhoofd van Nicole ziet er nog groter uit en verstoort de verhoudingen van haar gezicht volledig. Maar de pony die het voorhoofd bedekt of de lagere zijscheiding, waar de pony over het voorhoofd ligt, zou geweldig zijn voor Nicole's lange gezicht!

MEGAN MALLALI - KORTSCHAAR MET GEDIFFERENTIEERDE LAAGJES

Megan toont haar speciale smaak met een nieuw kapsel, passend bij haar stijlvolle, helder tot uitdrukking gebrachte bril van haar gezichtsvermogen. Het vereist een sterke haarkleur om de perfecte balans te krijgen die we op deze foto zien. Megans rijke, diepbruine haarkleur is een uitstekende keuze voor een bleke huid en past haar bril volledig. Over het algemeen zorgt het opzettelijk achteloos liggende kapsel met modieuze getextureerde strengen voor een fantastisch "stekelig silhouet" en een korte pony aan de zijkant zorgt ervoor dat het mooie gezicht van Megan een absolute hit is in de top 10!

CAMERON DIAZ - POPULAIR KORT HAAR VOOR VROUWEN VAN MEER DAN 40 JAAR

Cameron heeft prachtige langwerpige ogen met een ongewone lichtblauwe kleur, en ze weet dat een asymmetrische kinlange boon haar mooie functies in volledige focus houdt. De lage zijscheiding, zijdelings gekamd, voegt volume toe vanaf de wortels van het haar, en de modieuze combinatie van blonde en neutrale tinten blond voegt diepte en mobiliteit toe aan haar zijdezachte, dunne haar.

JENNA ELFMAN - GEWEVEN KORT HAAR MET HANGERS

Dit eenvoudige kapsel geeft structuur, beweging en volume van vakkundig gemengd wit en lichtbruine tinten. Gelaagde strengen bedekken de oren, en aan de uiteinden zijn geprofileerd om een ​​zachte lijn te creëren. De gladde bovenkant contrasteert met scherpe, getextureerde strengen aan de uiteinden van het haar en donker haar aan de achterkant van het hoofd, met de nadruk op Jenna's nek en haar prachtige profiel.

DANNY THE MINING ROOM - PIXY CUT VOOR VROUWELIJKE VROUWEN

Nog een voorbeeld van hoe je er jonger uit kunt zien als je lang haar verandert voor een kort kapsel. Pixie's haarsnit vloog eind 2013 door de gelederen van wereldberoemdheden en nadat Pamela Anderson dit geweldige kapsel had gemaakt, volgden duizenden vrouwen haar voorbeeld! Dit is het beste wat we ooit hebben gezien bij Danny. En met deze rijke warme bruine kleur ziet het er nu eleganter en mooier uit dan ooit tevoren!

VICTORIA BECKHEM - GEDRAAIDE BOB

Omgekeerde bob raakt nooit uit de mode en ziet er altijd modieus en modern uit! Verplicht element kapsel steil afgesneden hoeken en de gelaagdheid van de achterkant van het hoofd. Het kapsel ziet er absoluut modern uit met donkerbruine kleuren in lichte lagen. De bovenste lagen zijn doordrenkt met gouden strengen, die de hoeken verzachten en een mooie textuur aan de zijkanten creëren.

KATE BLANCHETT - DIRECTE KORTE SNIJDEN - BOB Haircut

Als bewijs dat één kleur (blond) niet altijd saai is, kun je Kate's blonde haar brengen, dat er stijlvol en mooi uitziet in deze afbeelding. Dit bob-kapsel is lang genoeg voor wat betreft de kraag. Naar de lengte toe licht stijgt, waardoor de profiellijn wordt verzacht. De zijscheiding vertoont geen donkere wortels, maar vult de mooie huidtint aan. Met dit kapsel ziet Kate er jong en natuurlijk uit.

Bekijk de video: Het prachtige morgenrood van 27 december 2013 langs de oostgrens. (November 2019).