Handwerk

We naaien outfits van sjaals in één avond! 5 geweldige opties.

Deze lichte zomerjurk ziet er erg indrukwekkend uit en je kunt zo'n zomerjurk zonder patroon naaien in slechts een uur! Het hele geheim is dat de zonnejurk is genaaid uit twee zijden sjaals met een print, dus het patroon is niet vereist.
Koop 2 zijden sjaals. De lengte van de sjaalkant kan verschillen: 0,8 m, 1 m, 1,2 m. Hoe korter de sjaalzijde, hoe korter je jurk zal zijn. De lengte van de zijden van de sjaals in de foto van de zonnejurk is ongeveer 1,0 meter.

1. Leg een zakdoek op het figuur, leg een etiket voor een sundress op de borst. Onder de zakdoek, naaien (midden van de naad).

2. Wikkel de sjaals aan de zijkanten, leg ze op de achterkant. Zonnejurk op de rug knippen kan naar wens gemaakt worden - een beetje dieper of iets hoger.

3. Chip zakdoeken per tag, steek (midden van de achterkant is een naad).

4. Trek de emissierechten op de halslijn van de zonnejurk en de halslijn van de zonnejurk aan, steek.

5. Strek de rubberen strook in een zigzag langs de stippellijnen, draai de snijder onder de borst aan, stel de spanning bij, maak de uiteinden van de elastische band vast met stiksels.

6. Naai de hoeken van de sjaals, naai kant-en-klare riemen, steek de riemen over de rug en zoom onder de halslijn van de zomerjurk.

Nog een versie van een zomerjurk, maar dan uit één sjaal.

Het vereist een zakdoek met de maximale lengte van de zijkant, anders wordt het geen zonnejurk, maar een tuniek. Hoewel ... waarom niet.

Knip een hoek af, zoals weergegeven in de afbeelding. De segmentbreedte is de afstand waarop de riemen op een afstand van elkaar worden geplaatst. Segmenten die we buigen, of we verwerken door te trimmen om strapless te matchen.
We naaien bandjes. Wikkel vervolgens de zakdoek rond het lichaam en markeer het begin van de middelste naad van de rug. We malen de sneden van de mark naar beneden. Kruissteken op de rug en aan de achterkant naaien.

Optie 3

Je hebt 3 shawls, bijpassende garens en strapless vlecht nodig.
Wanneer je een sjaal kiest om er een zonnejurk uit te naaien, kun je zien of deze in maat past door hem tegen je borst te houden en hem vast te houden aan een van de uiteinden, zoals afgebeeld:

Het hele proces kan door één schema worden beschreven. U moet drie naden maken en banden naaien.
Voor het voorste gedeelte moet je twee sjaals vouwen en 17 cm van een hoek meten.

Vanaf de tweede hoek van 27 cm, zoals weergegeven in de afbeelding ... teken een diagonale lijn, lokaas en steek. Ik drukte de stoffen sokkel :) ter referentie en bedroog. Je kunt proberen om onmiddellijk te naaien, maar de gladde stof van de sjaal breekt uit en bederft de lijn.

De voorkant is klaar. Verder terug. We meten 17 cm aan elke kant van de hoek van de laatste sjaal, speld ze met pinnen aan de vrije zijkanten van de voorkant.

We naaien, beginnend vanaf de onderkant, precies de randen verbinden met de pin.
Het moet zo'n constructie zijn, waaraan we straks moeten worden genaaid.

De lengte van de strapless moet onafhankelijk worden gekozen, afhankelijk van hoe u wilt dat de zonnejurk zit. Ik speldde met spelden en keek hoe het beter zou zijn - ik koos voor de lengte waarmee de riemen vrij ver van elkaar verwijderd zijn - het ziet er beter uit met brede schouders. Webbing toegestaan ​​vanaf de zijnaden, stik het op de rand van de stof en extra bevestiging op de hoeken. Van achteren naaide ik het eenvoudig naar de hoek van de sjaal en wikkelde het de tape zodat het goed lag.

U kunt de tape onder de borst naaien en strikken of een jurk dragen gewoon met een riem.

OPTIE 4. Kleed je aan met vierkante kortingsbonnen.

Je hebt twee sjaals (of twee coupons) van 90x90 cm nodig van natuurlijke zijde. Naai twee sjaals langs de randen volgens het schema:
• Hoofdstuk 1-2 - het midden van de voorkant.
• Sectie 3-4 - midden van de achterkant.

Geschatte afstanden tot de hoek van de sjaal, waar de naden van de voor- en achterkant beginnen, worden in de tekening getoond.

Afhankelijk van je maat, kunnen deze afstanden toenemen of afnemen, hun grootte inschatten, de randen van de sjaals wegvegen en de jurk zelf uitproberen. Naai de riemen door ze in lengte aan te passen. Trek de jurk aan, markeer de lijn van het trekkoord onder de borst. Naai het koord aan de verkeerde kant en vdte kauwgom, waarbij je de spanning op de figuur aanpast. Het is beter om dit te doen met een vriend of een helper.

Als je een jurk wilt met een meer open rug, naai je, zoals op de voorgestelde foto, de achterzoom dicht en meet je deze op jezelf.

Voor deze variant wordt de rugnaad met een stippellijn in het diagram weergegeven.

OPTIE 5. Bruine jurk

Voor een bruine jurk heb je drie zijden sjaals nodig met een mooie rand rond de rand - de grootte van de sjaal is 90x90 cm of twee zijden sjaals van 140x140 cm.
Als er drie zakdoeken zijn, plaats ze dan voor het openen langs de zijden van de lobaire draad met elkaar. Open de jurk, verwijzend naar de tekening.

Vouw de hoofddoekjes met de beeldzijde naar beneden. Zorg ervoor dat de fractionele draden op de sjaals in dezelfde richting liggen. De jurk bestaat uit twee hoofdonderdelen, knip ze uit in een spiegelbeeld.
Knippen en op maat maken zijn vergelijkbaar met de blauwe jurk. Zoom uitlijnen is niet nodig.

En meer opties:

De meeste modellen van lichte shawls zijn alleen geschikt voor de zomer, maar je kunt een geweldige blouse naaien van een Pavloposad-sjaal van wol: