Ontwerp en architectuur

Little White House in de bossen van Zweden

Pin
Send
Share
Send
Send


Zweeds design staat bekend om zijn kwaliteit en aantrekkelijkheid, maar ondanks dit blijft elke nieuwe ontwerpbeslissing van dit Scandinavische land ons steeds weer opnieuw verrassen. Voor u - een klein huis met een oppervlakte van slechts 57 vierkante meter, verloren in de diepten van de Zweedse bossen.

Het ziet er echt geweldig en opvallend uit in netheid en nauwkeurigheid. Dit huis is meer dan 40 jaar geleden gebouwd, in 1975, maar na een recente restauratie ziet het er nieuw en modern uit.

Het heeft slechts één verdieping, waar zich twee slaapkamers en één badkamer bevinden. Het uitzicht vanaf het bos huis is gewoon prachtig, en de veranda is een ideale plek om te ontspannen.

Laten we naar binnen kijken. De witte kleur die heerst in de interieurdecoratie wordt harmonieus gecombineerd met warme pasteltinten en de grote woonkamer lijkt de ultieme droom. De keuken is eenvoudig ingericht, maar tegelijkertijd, rekening houdend met de huidige trends, en de verlichting die daar is geïnstalleerd, is uitermate geschikt voor een laat diner of koken.

Over het algemeen ziet het Zweedse boshuis er perfect uit, en het zou geweldig zijn om daar op zijn minst een beetje te wonen!

Bekijk de video: Blizzard Sounds for Sleep, Relaxation & Staying Cool. Snowstorm Sounds & Howling Wind in the Forest (Maart 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send