Ontwerp en architectuur

De spectaculaire decoratie van een klein landhuis

Pin
Send
Share
Send
Send


Er zijn geen muren in dit huis, het heeft veel licht en genoeg ruimte voor een klein gezin. Gebouwd en ontworpen huis door Ana White en haar man te bestellen. Blanke mensen wonen in Alaska, waar het hele jaar door koud of erg koud weer is, waar je het magische noorderlicht kunt bekijken, maar er zijn erg dure en ontoegankelijke voorwerpen voor het huis. Daarom gebruiken bewoners van Alaska actief fantasie en maken ze alledaagse dingen met hun eigen handen. Dit project is een opslagplaats van ideeën voor iedereen die een klein landhuis bouwt of een klein appartement wil inrichten.

Ana wit

Het huis is eenvoudig en mooi sfeer, terwijl het meubilair multifunctioneel is. Je kunt dit zelf zien aan de hand van foto's en video's.

Ana wit

Exterieur ontwerp

De structuur bevindt zich op een mobiel platform van 7 m lang en 2,5 m breed. De hoogte van het huis is ongeveer 4 m. De structuur is ontworpen voor een klant die niet van plan is om erin te reizen - de structuur is te groot om te worden gebruikt als een toeristische trailer. Dit comfortabele huis is echter best mogelijk om naar behoefte te verhuizen naar een nieuwe plaats. De broer van de klant bouwde en plaatste een container brandstof op de buitenste voorwand van de trailer. Achter deze muur bevindt zich een keuken, een klein toilet en een douche in het interieur. Er was ook een plek voor een wasmachine en een droger. Alle vensters - met een drievoudige laag om warmte te besparen.

Ana wit

Open-huisconcept, d.w.z. ruimte zonder muren

Het belangrijkste dat ik in het ontwerp wilde bereiken, is het gevoel van een vrije, ruime kamer. In het midden van de kamer werd een groot tapijt gelegd, het was hier licht en breed!

Ana wit

Om een ​​dergelijke ruimte te organiseren, moest het probleem worden opgelost met de locatie van het bed. Het installeren van een stapelbed vereist het plaatsen van een ladder, die te veel ruimte inneemt. Gevonden oplossing - installatie van een lift voor het bed. Een dergelijk apparaat wordt gebruikt in garages om de deur omhoog te brengen. Het bed beweegt met een druk op de knop op en neer langs de speciale rails. In de rails zijn speciale sloten geïnstalleerd, die de plank met een matras op het juiste niveau houden. Wanneer het slaapbed op het hoogste niveau wordt vastgemaakt, worden extra veiligheidssloten gebruikt.

Ana wit

Onder het bed staat een bank en kleine nachtkastjes. De laatste hebben veel toepassingen, en een paar woorden hierover later. Voor bedden worden nachtkastjes gebruikt als stappen, indien nodig. Het bed zou nog lager gezet kunnen worden, maar dan zou ik elke avond de kussens van de bank moeten verwijderen.

Ana wit

De bank, die uit drie delen bestaat, is met de hand gemaakt. De zachte coating bestaat uit 3 stukken schuimrubber en gestikte stof, afgezet rond de rand van de elastische band. Als alle 3 de onderdelen bij elkaar zijn gezet, kunnen ze dienen als een bed voor de gasten.

Ana wit

In de bedden kan men de luxe natuur van Alaska observeren.

Ana wit

Onder het raam aan de ene kant van de kamer zijn er opbergkasten. De deuren voor hen zijn gemonteerd op speciale stangen.

Ana wit

Deze staven worden ook gemaakt door de handen van Ana en haar echtgenoot.

Ana wit

Op deze foto kunt u zien hoe de deuren van het kabinet veranderen in een lange, comfortabele tafel en bovendien het tweede doel van de nachtkastjes. Hier dienen ze als comfortabele stoelen. In de video toonde Ana dat delen van de tafel uit de bar kunnen worden verwijderd en kun je een tafel van normale grootte in het midden van de kamer installeren.

Ana wit

Zoals u waarschijnlijk al vermoedde, kunnen de tabellen in twee afzonderlijke bureaubladen worden verdeeld. En let opnieuw op de kabinetten-stoelen: het bovenste deel is afneembaar. Leg het op je schoot met een kussen naar beneden, we krijgen een kleine tafel voor een laptop. Natuurlijk kan de interne ruimte van de duimen worden gebruikt om dingen op te slaan.

Ana wit

Ga naar de keuken. Aan de linkerkant in de hoek is een kachel en verschillende laden en planken voor het organiseren van dingen.

Ana wit

Dus het werd met de hand gemaakt met een plaats om sleutels op te slaan.

Ana wit

Een stuk pijp uit vroege projecten wordt gebruikt als een kapstok.

Ana wit

De doos, die zich in de linkerhoek bevindt, wordt gebruikt om schoenen op te slaan. Daarnaast is hij degene die het 3e deel van de slaapbank is.

De keuken staat op een verhoging en je ziet 3 deuren onder de basis. Aan de linkerkant is toegang tot waterleidingen. Aan de rechterkant - 2 laden voor het opslaan van grote items.

Boven de kapstokhaken is een grenenhouten kist zichtbaar. De 3 onderste delen zijn redelijk gemakkelijk in gebruik en het bovenste deel verbergt een lade waarin specerijen en andere keukenproducten worden bewaard.

Ana wit

De kast is op rails gemonteerd en kan indien nodig eenvoudig worden verlengd.

Ana wit

Dankzij deze eenvoudige oplossing slaagde de keuken erin om voldoende opslagruimte te creëren voor specerijen en grote dozen ontbijtgranen.

Ana wit

Aan de linkerkant is er een bio-toilet, een doucheruimte en een mobiele box voor kleding op hetzelfde moment. De deur naar deze multifunctionele ruimte is op een rail gemonteerd en kan gemakkelijk worden verplaatst. Van buiten zijn planken voor keukenartikelen ontworpen. Plexiglas werd gebruikt om de ramen boven de badkamer te beglazen.

Ana wit

In het douchegedeelte is een schuifkast geïnstalleerd waarin kleding kan worden opgeborgen. Wanneer een douche wordt gebruikt, beweegt de kast gemakkelijk naar de andere kant.

Het douchegordijn is afneembaar, het kan aan de andere kant worden bevestigd zodat er geen kleding op de kast valt.

Ana wit

De keuken is eenvoudig. Het heeft een inductiekookplaat en een magnetron. Aan de linkerkant van de gootsteen is er een wasmachine droger. De keukenkast bij het raam is op wielen gemonteerd en wordt tijdens het wassen naar de doucheruimte verplaatst.

Ana wit

Keukenkast "verplaatst" naar de douche. Boven bevindt zich een kleine kledingkast.

Ana wit

Dingen kunnen worden gewassen en onmiddellijk in de kast worden gezet. In de video nodigt Ana je uit om de decoratie van het huis in detail te bekijken:

P. S. Als je interessante bouwverhalen hebt en je bent klaar om het te delen - schrijf ons dan [email protected]

Pin
Send
Share
Send
Send