Ontwerp en architectuur

Verander van het balkon in een gezellige en extra kamer in het appartement

Wist je dat een balkon een heerlijke plek is om te ontspannen? Met een snelle beweging kunt u het in een gezellige en extra kamer in een appartement of huis veranderen. Als u van plan bent om te ontspannen in de winter, houd er dan rekening mee dat het balkon extra geïsoleerd en beglaasd moet zijn. Ook zou het niet overbodig zijn om hier een licht te brengen, zodat je 's avonds comfortabel in een fauteuil met een boek in de hand kunt zitten. Natuurlijk kunt u, als u dat wilt, de batterijlampen gebruiken.

Om een ​​unieke sfeer te creëren, gevuld met comfort en rust, volstaat het om een ​​zakstoel, een poef, een zachte stoel of een kleine bank op het balkon te plaatsen. Complementeer de compositie met zachte kussens, versier de kamer met bloemen (het kan kunstmatig zijn), en je hebt een geweldige kamer waar je kunt ontspannen en genieten van rust en stilte.

Vanaf het kleine balkon krijgt u prachtige serres - de echte trots van de gastvrouw. Vooral indrukwekkend hier is een verticale huistuin, die niet veel ruimte in beslag neemt. Zorg ervoor dat geen van de buren zo'n schoonheid heeft! Zet een kleine zachte stoel omringd door bloemen en kamerplanten, zodat u zich comfortabel voelt met een boek in uw handen en kunt ontspannen.

Vanaf het balkon krijgt u ook een kleine maar prachtige studie: het volstaat om een ​​compacte tafel te installeren met een stoel in de hoek of in de buurt van een muur met een raam, maar een beetje uit de buurt van de deuropening. Er is voldoende daglicht om overdag te werken zonder extra verlichting. Bovendien kunt u in de hoek een smalle kast installeren waar na het werk boeken of een laptop worden opgeslagen.

Bekijk de video: Jan Pettersonstraat 40 (November 2019).