Het naaien

Lastige en gemakkelijke manier om jeans te laten zakken, zodat het niet merkbaar was

Nieuwe jeans

Ze vroeg haar man om schoenen en liet haar spijkerbroek zakken zodat ongeveer 1-1,5 cm op de vloer zou blijven en met naalden zou worden vastgezet. Ze vroeg me om een ​​paar keer door de kamer te lopen om te gaan zitten. Gedurende deze tijd dook de broek een beetje op en liet ik nog 1 cm los.

Gebogen en vastgemaakt met naalden

Nadat de man zijn spijkerbroek uittrok, werd bepaald hoeveel cm ik de lengte van het been moest verkorten. Het bleek 9,5 cm te zijn.

Besloten hoeveel ik zag

Ik draaide de broekspijpen uit en droeg 4,7 cm (de helft van 9,5 cm). Bovendien 4,7 cm, gemeten vanaf de onderkant tot de inheemse zoom.

Gemeten 4,7 cm

Ze mat een afstand van 4,7 cm door de zoom. En vastgemaakt met naalden. Naalden staken natuurlijk over de beweging van de voet van de machine.

Geprikt met naalden

Vervolgens gestikt op een typemachine. De lijn gaf de rand van de inheemse zoom, zoals op de onderstaande foto.

Gestikt op de rand van de inheemse zoom

Om haar te kalmeren, om te controleren of ze de lengte goed had gemeten, vroeg ze haar man om een ​​spijkerbroek te passen. Met alles is alles in orde. Daarna heb ik 1,5 cm gemeten vanaf de lijn en het teveel afgesneden.

Snijd het overtollige af, laat 1.5 cm.

Een belangrijk punt! Sinds ik het been heb afgeknipt, de zijkant heb afgeknipt en de eigen naden heb genaaid, is het noodzakelijk om ze zo soepel mogelijk aan te sluiten. Zodat het niet zichtbaar was dat de naad was gesneden. In de onderstaande foto verschoof de naad naar de zijkant. Dit moet onmiddellijk worden verstrekt of worden gecorrigeerd. Spreid de steek uit en lijn de naden uit.

Dus niet goed, moet opnieuw worden gedaan

In de onderstaande foto deed ik het zoals het zou moeten zijn.

De naden zijn precies verbonden.

Ze bracht het naar de werkplaats, over de naad heen. Om niet te wachten, ging ze ermee akkoord dat de master zou overlappen met zwarte draden, omdat de kleur van de draden hier niet van belang is.

Onderste verwerkt op overlock

Schudde haar broek.

Geschroefd been

Nu, zodat de overlappende naad niet naar beneden buigt, gaf aan de uiterste rand een lijn. Hier is een belangrijk punt! Draden moeten zoveel mogelijk in de kleur van jeansstof worden geselecteerd.

Gaf een lijn op de rand

Let op de bovenstaande foto. Pijlen, ik heb een witte strip opgemerkt, die is van mijzelf. Deze strook zal de aandacht afleiden van de stiksels, de steek die we hebben gemaakt door de jeans bij te knippen. En dit effect intensiveert na het wassen.

Vervolgens heb ik de overstag gemaakt, 1 cm vanaf de voorkant, in de zijnaden, zodat deze niet kan bukken. En de onderkant van het been zal niet stuiken. Klemmen gemaakt, proberen precies in de naad te krijgen, zoals op de onderstaande foto.

Een clip in de naad gemaakt.

Eigenlijk is dat alles. Het blijft alleen om gestikt te stomen, zodat de naad een afgewerkte look zou hebben.

Zo kun je jeans naaien met het behoud van de naad. Allemaal geniaal is eenvoudig! Toen ik op deze manier hechtte, was ik gewoon verbaasd.

Bekijk de video: Our Miss Brooks: The Bookie Stretch Is In Love Again The Dancer (November 2019).