Decoratie

Originele ideeën voor creativiteit: stempels uit het materiaal bij de hand

Met behulp van stempels is het gemakkelijk om exclusieve dingen te creëren. Veelzijdige decorelementen, versierd met zijn eigen accessoires, achtergrondafbeeldingen en mooie ornamenten - slechts enkele van de opties. Als je in het arsenaal een voldoende aantal stempels hebt, kun je scrappen of tekenen. Het is gemakkelijk om originele afdrukken te maken voor visitekaartjes of bookplates voor boeken in uw persoonlijke bibliotheek.

Postzegels voor groenten en fruit zijn een echte vondst

Het materiaal waaruit u stempels, groenten en fruit kunt snijden met een dichte structuur. Perfect voor dit doel: appels, aardappelen, pompoenen, wortels of bieten.

U kunt ook andere groenten gebruiken voor het stempelen.

Wanneer de banden bij de hand zijn

Universeel materiaal voor het maken van stempels is een gom. Het is gemakkelijk om het te vinden, zelfs in het geval van een schoolkind.

Rubber gestempeld op karton zal een uitstekende stempel zijn.

Kurkstoppers - perfect materiaal voor creativiteit

Wijnkurken maken uitstekende stempels.

Cork kan ook worden gebruikt als een pen voor afdrukken. Het is gemakkelijk om er stukjes rubber aan te bevestigen, schuimfiguurtjes en zelfs knopen.

Polyfoam - een uitstekend materiaal voor het maken van stempels

Makkelijk om veelzijdige afdichtingen van polymeerklei te maken

We werken met een doek: een hiel en niet alleen

In de techniek van een afdruk is het eenvoudig om een ​​verscheidenheid aan patronen op de stof aan te brengen. Voor prenten in de loop van de eeuwen gebruikten vakmensen hout. Het was aan hem dat het patroon was gesneden.

Als het stempel is gepland om herhaaldelijk te worden gebruikt, is het beter om het oppervlak te vernisten. Verf ontworpen voor batik is niet geschikt voor deze techniek. Neem betere acryl- of speciale verven voor stoffen.

Met behulp van een gewone deegroller en een uit foamiran gesneden sjabloon is het gemakkelijk om exclusieve designerartikelen te krijgen.Als je geen stempel wilt knippen

U kunt gebruiken om stempels en siliconenpistolen te maken. Het is voldoende om het beeld op een plat oppervlak aan te brengen.

Met een creatieve aanpak helpen de meest onverwachte items bij het maken van creatieve dingen.

Kant en klare vormstukken kunnen ook als stempels worden gebruikt.

Als je deze ideeën als basis neemt, kun je gemakkelijk het interieur veranderen, originele geschenken voor vrienden maken of een spannende activiteit voor een kind vinden.