Decoratie

7 creatieve en praktische ideeën voor het decoreren van eenvoudige oude kopjes

Pin
Send
Share
Send
Send


Heeft je favoriete kopje een hoek afgesneden? Of misschien kreeg je een nieuwe set gerechten te zien en is het jammer om de oude eruit te gooien? Hoeveel onnodige dingen worden opgeslagen in oude dozen, kelders, op balkons en alleen in de bovenste kasten! Maar zijn deze dingen echt onnodig? Laten we samen met u het "puin" van oude dingen zoeken, een paar kopjes vinden en een werkelijk fantastisch decor maken dat de gasten zal verrassen!

Lichten van kopjes

Oude kopjes kunnen dienen als een originele lampenkap. Het kan een beetje vaardigheid vergen om een ​​gat in keramiek te maken, maar met de juiste wens zal dit heel gemakkelijk zijn. U kunt een bureaulamp maken van een oude service.

Of maak een ongewone opschorting. Het ziet er geweldig uit!

Kaarsen uit de oude beker

Wat is er romantischer dan een diner bij kaarslicht? Vul de oude kopjes met gesmolten was of paraffine, zet een pit of gewone katoenen draad in het midden en je hebt een originele kaars in handen!

Haarspeld voor gordijnen

Deze decoroptie zal je zeker verrassen! In de oude beker is het nodig om een ​​gat te maken en deze dan op het gordijn te leggen. Het is mogelijk om een ​​haarspeld uit een beker te haken voor een kleine haak.

Ongebruikelijk hangende decor

Je kunt je eigen originele sieraden maken met behulp van fantasie en verschillende extra attributen. Bijvoorbeeld, een eenvoudige beker, vastgebonden en opgehangen aan een gewone draad, zal het interieur versieren. Voeg een paar verse elementen toe, zoals een kunstmatige knop, sierfruit of groenten om het beeld aan te vullen.

Op dezelfde manier kunt u verschillende kopjes op verschillende hoogten ophangen.

Kijk uit oude bekers

Het is tijd om thee te drinken! Een eenvoudig klokmechanisme in combinatie met een aan de omtrek gelijmde service is een prachtige decoratie voor elk interieur.

Bekeropslagsysteem

In dergelijke bekers kun je kleine dingen bewaren. Het is erg handig om het te installeren in de keuken, in de gang of in de buurt van de werkplek in de woonkamer.

Flowerbed cups

Ze kunnen de tuin of serre decoreren. Zie hoe zacht deze inrichting eruit ziet!

De beker kan ook dienen als een container voor compactere planten, kruiden en bloemen. Vergeet de gaten aan de onderkant niet om overtollig vocht te verwijderen.

Pin
Send
Share
Send
Send