Schoonheid en gezondheid

Zorg 's nachts voor je lippen zodat ze' s morgens er adembenemend uitzien

Pin
Send
Share
Send
Send


Het regenachtige weer is zo wreed voor de zachte huid van de lippen. Van roze, aantrekkelijk, aangenaam om aan te raken, veranderen ze in iets gebarsten, droog, met een ongezonde roodachtige kleur. Naast het onaantrekkelijke uiterlijk is het ook behoorlijk pijnlijk. U kunt echter veel geld uitgeven aan verschillende cosmetische producten, zodat uw sponzen er op elk moment van het jaar schitterend uitzien. Het volstaat om deze eenvoudige regels voor hen te volgen.

Peeling is ons alles!

Om dode cellen te verwijderen en de zachtheid van de sponzen te herstellen, verwen ze met afpellen. Meng hiervoor een theelepel honing met twee theelepels suiker en in een cirkelvormige beweging met dit mengsel om de aangetaste huid enkele minuten te masseren. Afwassen met warm water. Deze procedure wordt bij voorkeur elke avond gedurende meerdere weken uitgevoerd.

Zorg voor je lippen met vaseline

Deze goedkope remedie elimineert wonderbaarlijk droogheid en herstelt de tere huid. Gebruik het de hele dag door. Voor een beter effect kun je een paar seconden honing toevoegen samen met vaseline en alles verwijderen met een wattenstaafje. Vergeet ook niet om 's nachts sponzen te voeden met een laagje.

bescherming

Zorg ervoor dat u vóór het uitgaan een hygiënische lipstick gebruikt. Slecht weer kan de tere huid van de lippen niet beschadigen. Als het toch gebarsten is, sta jezelf dan niet toe om droge korsten af ​​te bijten. Niet de moeite waard en lik je lippen.

Luister naar ons advies - en je lippen zullen geweldig zijn.

Pin
Send
Share
Send
Send