Decoratie

3 niet-standaard ideeën voor het decoreren van het huis van karton en papier

Een lampenkap kan worden gemaakt van verschillende items, maar de meest populaire zijn snaren en koorden. En wat vind je van de lamp gemaakt van papier en karton? Denk niet dat het saai of moeilijk is. In feite is het proces vrij eenvoudig, maar het resultaat - nou ja, komt niet overeen met dergelijke elementaire technieken. Te goed

Voor al het werk heb je een heel eenvoudige set nodig:

  • karton;
  • administratief mes;
  • afwerken van papier;
  • acrylverf;
  • lijm.

Dus laten we aan de slag gaan!

Lampenkap nummer 1cilinder

Wij creëren de basis voor de toekomstige lamp door karton te verlijmen (u kunt ook kant-en-klare voetstukken kopen voor lampenkappen in de winkel). Van boven versieren we een handgemaakt afwerkingspapier met de patronen en figuren eruit gesneden naar smaak (we plakken op een basis). Houdt zo'n lampenkap op de poten van de draad.

Lampenkap nummer 2 - twee lagen

We lijmen de basis van de cilindrische vorm van karton. We tekenen met een potlood bij het afwerken van papieren figuren en patronen die qua grootte buiten de voet van de lampenkap uitsteken. Lijm en bewonder het resultaat. Op zo'n manier aan elkaar gekleefd, creëren karton en papier een driedimensionale compositie wanneer het licht gaat branden.

Lampenkap nummer 3 - met decoratieve inzetstukken

De basis is ook gemaakt van karton. Bovenop het papier is het echter anders geplakt. Eerst moet het de geselecteerde figuren maken, bijvoorbeeld rozen, bladeren en andere vormen. Lijm de randen niet, zodat wanneer het licht aangaat een interessante clair-obscur in de kamer wordt gecreëerd.