Voor het huis en de huisjes

14 acties waarbij je elke dag je favoriete bank "vermoordt"

Pin
Send
Share
Send
Send


Van alle meubels in de kamer is de bank meestal het duurst. Dit feit alleen al zou moeten motiveren om voor de uitstraling van het meubilair te zorgen en al het mogelijke te doen om zijn leven te verlengen. Het is goed dat opnieuw kopen, het vervangen van de bekleding en kleine details van de bank worden voorkomen als je deze 14 fouten niet maakt - acties die je favoriete en praktische interieurelement "doden".

Stap 1 - Je zit op dezelfde plek.

Veel mensen weten al dat de bank hierdoor wordt doorgedrukt en ongemakkelijk wordt. Verander locatie minstens één keer per drie dagen.

Actie 2 - je springt erop (erop)

Dit verwijst natuurlijk vaker naar kinderen, hoewel volwassenen soms de gelegenheid niet missen om na een lange werkdag op de bank te springen. Het maakt niet uit wat uw gewicht is: door te springen kunt u het frame beschadigen, waardoor de bank onaangenaam begint te kraken.

Actie 3 - u zuigt het nooit op

Je krijgt minstens een keer per week een stofzuiger om de tapijten schoon te maken, maar hoe zit het met de bank? Een eenvoudige stofzuiger verwijdert vuil en verlengt de levensduur van een aantrekkelijke bekleding aanzienlijk.

Actie 4 - u stelt het bloot aan schadelijke stoffen

Dit is een andere reden waarom je thuis niet zou moeten roken (inclusief waterpijp). Schadelijke stoffen worden opgenomen in de bekleding en verdampen dan nergens, maar creëren een onaangename geur van de bank.

Stap 5 - je slaapt erop

Sofa's zijn namelijk ontworpen om te zitten, niet om te slapen, vooral wanneer ze worden geassembleerd. In de loop van de tijd kan het beginnen te verzakken, wat zijn uiterlijk zal bederven. Als het mogelijk is, is het het beste om regelmatig op het bed te slapen.

Stap 6 - je maakt het nooit schoon

Het is voldoende om de bank eens per zes maanden schoon te maken, met een reinigingsmiddel om besmetting en verslechtering van het uiterlijk te voorkomen. Zelfs als het lijkt alsof de bank in orde is - verwaarloos het schoonmaken niet.

Stap 7 - Je maakt het schoon met de verkeerde remedie.

Universal Cleaner is een ding om te vermijden, tenzij je natuurlijk een bank op een dag wilt ruïneren. Kies een product dat geschikt is voor uw materiaal en bekleding.

Stap 8 - Je beschermt de bekleding niet

Ongelukken gebeuren, en dit is de wet. Bedek de bank met een kleed of een dunne deken om zijn leven te verlengen.

Stap 9 - Je draait de kussens niet om

Vaak komen kussens op de bankstel, die misschien niet maandenlang omrollen. Ze vormen zelfs een belangrijk onderdeel van de bank en moeten daarom ook schoon en opgeruimd worden gehouden.

Stap 10 - Je zet de bank op een zonnige plaats.

Het is mogelijk om niet te spreken over het langdurig verbranden van weefsels - veel eigenaren waren door hun eigen harde ervaring van deze fout overtuigd.

Actie 11 - u veegt de vlekken niet meteen schoon

Hoe langer de vlek op de bekleding achterblijft, hoe kleiner de kans is dat deze zich terugtrekt. Maak deze eenvoudige fout niet.

Stap 12 - Je hebt de "bankregels" niet ingesteld

Het klinkt belachelijk, maar het kopen van een nieuwe bank is niet zo'n "leuk" nieuws. Als u eenmaal in een bank hebt geïnvesteerd, hebt u het recht gasten en kinderen op de hoogte te stellen van wat ze op de bank kunnen doen en wat ze niet kunnen doen (springen, op de armen en rug zitten, enz.).

Stap 13 - u inspecteert het niet voor reparaties

Draai regelmatig schroeven en bouten aan om te voorkomen dat de bank losraakt en beschadigd raakt.

Actie 14 - u verplaatst meubels roekeloos

Als u een herschikking moet uitvoeren, verplaatst u de bank bijzonder voorzichtig. Plotselinge bewegingen en onjuiste grip kunnen je meubels ruïneren.

Bekijk de video: Ultimate Thug Life Compilation #47 Robbery Special (Maart 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send