Decoratie

De oude stoel dient nog steeds! De meest interessante ideeënveranderingen

Pin
Send
Share
Send
Send


Een vintage stoel gemaakt van hout van hoge kwaliteit kan een uitstekende basis zijn voor herwerken. Als je geen andere plek nodig hebt om te zitten, maak dan iets interessants en nuttigs.

Hang een stoel aan de muur

Waarschijnlijk is het onmogelijk om iemand te ontmoeten die de dingen niet op de rug van een stoel heeft hangen. Nu kan het zonder wroeging worden gedaan. Een plank of een hanger van het originele ontwerp zal u toelaten om de zaken op orde te houden, en niemand zal u van onvoorzichtigheid beschuldigen.

Comfortabele banken voor thuis of in de tuin

Verbind verschillende stoelen in een interessant meubelstuk. Een geweldige restauratie optie, als u niet wilt rommelen met de verandering van de oude bekleding.

Organiseer een ongebruikelijk bloembed

Het plaatsen van oude meubels in de tuin kan al als een aparte richting voor landschapsontwerp worden beschouwd. Zorg ervoor dat u de stoel schildert met waterdichte verf of vernis.

Hang swing

Gebruik sterke kabels of kettingen, want niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zullen ze waarschijnlijk willen besturen.

Verwijder de achterkant

Een lage stoelgang kan worden geplaatst waar geen plaats is voor een hoge stoelgang. Bovendien kan het worden gebruikt als een salontafel.

Maak een bord of een whiteboard

Voorgeruite ruggen, die ook van de vorige aanpassingen zijn gebleven, gaan aan het werk.

Maak een schommelstoel

Voor degenen die niet genoeg ruimte op de schommel hadden.

Hangers voor kleding

En nog een idee over het onderwerp van opslag op de rug van een stoel ...

Pin
Send
Share
Send
Send