Handwerk

Etnische rieten sieraden craftswoman Sofia Pasha, aandacht waard

Pin
Send
Share
Send
Send


Tegenwoordig creëren duizenden en duizenden ambachtslieden prachtige sieraden uit verschillende materialen: stoffen, kralen, stenen, draad, zelfs paperclips en wasknijpers! Maar meesters die in staat zijn om historische juwelen na te maken, worden bijzonder gewaardeerd. Een van die meesters, onze tijdgenoten, is Sofia Pasha (Sofia Paschou). De craftswoman maakt kostuumjuwelen van materialen die in het oude Griekenland bekend zijn: natuurlijke zijde, katoen en linnen. De bekwame handen van Sophia Pasha creëren bloemblaadjes, bladeren en bloemen, die vervolgens worden samengevoegd tot een aparte, maar charmante decoratie, die je kunt zeggen "komt overeen met historische canons"

In haar werken probeert Sofia Pasha de kralen bijna niet te gebruiken, maar om een ​​ornament alleen van natuurlijke draden te maken. Hiervoor heeft de craftswoman haar eigen weefgetouw:

Trouwens, sommige van haar sieraden versieren vandaag een van de musea in Athene. Daarnaast zijn etnische meesters van sieraden te zien op mode-podia.

Tot op de dag van vandaag creëert Sofia Pasha prachtige juwelen, die de aandacht van het grote publiek verdienen.

Pin
Send
Share
Send
Send