Voor het huis en de huisjes

Haast je niet om de overblijfselen van behang weg te gooien: hier zijn 5 originele ideeën voor hun gebruik

Wie na de reparatie de rollen niet met behang heeft achtergelaten, heeft waarschijnlijk een groot geluk. Vaak kopen we behang "met een reserve" voor gevallen van overmacht en, uiteraard, voor onze eigen gemoedsrust. Maar zoals de praktijk heeft aangetoond, zijn de extra meter behang nog lang niet altijd gerechtvaardigd - meestal liggen ze jaren achterin de kast (of erop) te luieren en verzamelen ze stof. Sommigen hebben genoeg pit om onnodige rollen weg te gooien, en sommigen suggereren dat ze op creatieve wijze zelfs schijnbaar dergelijke kleinigheden naderen als overblijfselen van behang.

Meubel upgrade

Wees niet verbaasd - het blijkt dat met de hulp van behang het meubilair met succes kan worden bijgewerkt. Versier bijvoorbeeld de tafel, de bladtabletten en de binnenwand van de kasten. Zie hoe het er in de praktijk uitziet:

Vormstukken maken

En hoe zit het met de decoratie van de kamer- of woonkamerwand bolle panelen met een heldere afdruk? Deze oplossing ziet er indrukwekkend uit:

Decoratieve oplossing

Decoratie voor de kop van het bed, oude deuren, lijsten met foto's - dit is geen volledige lijst van wat gedaan kan worden met oude rollen behang.

lapwerk

Misschien is hij nog niet uit de mode. Feit is dat de lappendekentechniek (de combinatie van verschillende delen in één) veel verbeeldingskracht geeft. Dit lijkt een geweldige oplossing voor behangresten!

Voor het geval dat

Als u kinderen thuis hebt of dieren met bijzonder scherpe klauwen, haast u dan niet om het behang op zijn minst om deze reden weg te gooien. Het is niet nodig om een ​​rol uit dezelfde verzameling te hebben - je kunt de achtergrond geheel of gedeeltelijk "verwijderen" van de ene muur, deze vervangen door volledig verschillende - de overblijfselen.