Breiwerk

Gebreide gehaakte tapijten van het snoer.

We hebben herhaaldelijk het beeld van prachtige tapijten ontmoet, verbonden volgens de schema's van servetten. En ten slotte vond de redactie de beschrijving van dit werk met haar eigen handen en de auteur van de blog, Olga Smirnova, heeft er ook schema's aan toegevoegd. Nu kunt u veilig aan het werk gaan, in uw arsenaallust en materialen.
"Het werk wordt gedaan door de naaister Any Field, die heerlijke gehaakte tapijten aan een koord breit. Gehaakte gebreide tapijten worden steeds populairder in moderne interieurs, maar zulke ongebruikelijke en delicate tapijten zien er geweldig en stijlvol uit.

Vandaag willen we u de werken van Lyuba presenteren, en tegelijkertijd het plan om het beroemde 'prachtige' tapijt voor velen te breien, evenals het schema van het ovale tapijt.

Laten we het woord geven aan de auteur van werken.

Gebreide gehaakte tapijten van het snoer

Mijn naam is Lyuba Polevaya, ik woon in Vologda, getrouwd, ik heb twee kleine kinderen. Momenteel ben ik met mijn tweede kind met zwangerschapsverlof.

Ik ben dol op haken. Eerder, breigarens Ribbon, Spaghetti, Noodles zijn verschillende dingen voor mijn dochter, pads, vazen ​​en andere items voor thuis.

Enige tijd geleden ontdekte ik dergelijk breimateriaal als polyester koord met kern. Breien van het snoer is een zeer opwindende activiteit die plezier brengt van werk. Het is leuk om iets te doen met je eigen handen voor geliefden en familieleden, maar ook voor liefhebbers van mooie, praktische dingen die handgemaakt werk waarderen.

Polyester garen is een synthetische vezel, honderd procent polyester, met een verende vezelstructuur, die ervoor zorgt dat de eigenschappen van producten terugkeren naar de oorspronkelijke staat wanneer ze worden uitgerekt of geperst.

Ondanks het feit dat het synthetisch is, lijken producten gemaakt van koord eruit gemaakt van natuurlijke grondstoffen, ze zijn milieuvriendelijk, duurzaam, vochtbestendig, duurzaam en van hoge kwaliteit, hebben een mooie vorm en zijn zacht en aangenaam om aan te raken.

Polyester koord kan tapijten, kleden, paden, tassen, sieraden, manden en andere dingen breien.

Ik ben dol op gehaakte kleedjes. Ik wil zeggen dat dergelijke tapijten niet vervormd zijn, geen allergieën veroorzaken, niet vatbaar zijn voor schimmelvorming, zelfs als er geen stof op wordt verzameld!

Het is gemakkelijk om ze met een temperatuur van 30 graden in de machine te wassen. Moeten drogen in rechtgemaakte vorm.

Ik presenteer u mijn werk - gehaakte tapijten van een koord.

Haak Tapijt "Prachtig"

Tapijt met een reliëfpatroon, waardoor het zelfs een massage-effect geeft voor de benen. De diameter van het tapijt is 1m.

Maar veel ondervrouwen zouden geïnteresseerd zijn in de regeling.

Haak tapijt van Grand Cord

Het "Grand" tapijt heeft een diameter van 2,3 m. Het verbruik van het snoer is ongeveer 2200 m. Het gewicht van het tapijt is 9,5 kg.

Dit tapijt ziet er geweldig uit in de woonkamer en in de slaapkamer. Het kan worden gepresenteerd als een geschenk voor housewarming en voor elke andere viering.

Elke naaister heeft een patroon van gebreide servetten in voorraad, waaronder u een patroon kunt kiezen dat geschikt is om een ​​tapijt van een koord te breien.

Haak ovaal tapijt

Afmeting 105x140 cm Snoerverbruik - 700 m. Tapijtgewicht - 3 kg. Het ovale tapijt vindt een fatsoenlijke plaats bij het dressoir, de fauteuil, in de slaapkamer, in de badkamer.

We hebben geen schema's voor dit specifieke ovale tapijt. Dit is een creatieve fantasie van Lyuba.

Ik kan een ander zeer vergelijkbaar schema aanbieden:

Bekijk de video: Gehaakte Droomdeken - Week 8. Gekruiste kabel (November 2019).